Echinocțiu la Ochiul Beiului

Dacă tot nu am mutat baza la Domașnea peste week-end și am rămas în Timișoara după atâtea săptămâni nu puteam să stau pe loc așa că după tura pe bicicletă prin muntele radioactiv mi-am propus să explorez cu fetele Valea Beiului. 

Eram mai mult decât convins că o să le placă așa că i-am propus și la Sergiu să vină împreună cu fetele. Ei oricum erau deja în Caraș lângă Oravița la Grădinari în vizită la rude așa că sâmbătă dimineața ne-am grupat acolo și am pornit către Potoc și Valea Beiului.

Ajungem destul de devreme așa că suntem printre primii atât la lac cât și la cascadă. La întoarcere am întâlnit foarte multe grupuri atât pe jos dar și cu bicicleta. Locația e cu sigurață un punct de atracție iar acest lucru nu poate să fie decât benefic. Chiar dacă vin destui oameni pe aici se pare că zona e totuși destul de curată și liniștită. 

Mi-am propus ca în acest an să fac mai multe ture de inițiere cu Patricia iar cum vremea a început deja să se încălzească am considerat oportun și foarte potrivit să facem această excursie.

De prisos să mai spun că fetelor le-a plăcut foarte mult plimbarea. Patricia e deja curioasă să afle unde anume o să facem următoarea excursie. Cred că e destul de mare încât să facem o plimbare și cu cortul în familie. Sunt aproape sigur că bunicul ei deabia așteaptă să vină și el. Va trebui doar să aleg un loc unde să mergem și care să fie și accesibil.

Dacă la ultima vizită casada Beușnița nu prea avea apă de data asta a fost mult mai darnică cu noi. Primăvara e cred un bun moment pentru a vizita acest loc.

La revenire ne oprim la Grădinari să ne bucurăm de un prânz bănățean așa cum se cuvine la rudele Ioanei iar mai apoi ne urnim pe drumul vălurit până la Moravița iar de acolo spre Timișoara.

Comments

comments

Traffic at a Glance

Pageviews 501

Days in Range 30

Average Daily Pageviews 17

From Search Results 176

Unique IPs 178

Last 30 minutes 0

Today 10

Yesterday 37